Spoedlevering

Met onze 24 – uurs dekking op het Aziatische grondgebied beschikken wij over zeer ruime mogelijkheden voor spoedleveringen. Spoedleveringen zijn leveringen die voorgetrokken worden voor andere om jou levering oprijd bezorgt te krijgen. Dit is daarin tegen niet altijd mogelijk vanwege drukte en/of grote van de levering.

Onze levering service

wij willen je als klant zo snel en goed mogelijk van dienst zijn. Daarom leveren wij sinds vorig jaar 2021 orders vanaf € 200,- inplaats van 2500. Dit is voor ons een grote stap geweest met daarin veel positive reactie vanuit de klant.

is een spoedlevering altijd mogelijk?

Een spoedlevering doen voor uw goederen is bijna altijd mogelijk. Wel stellen wij als leverancier hier eisen aan. Het is belangrijk voor ons om alle benodigde informatie te hebben en van alles op de hoogte te zijn.. Dat houd in dat we een compleet plaatje willen met daarin de gegevens over de vracht en de locatie de data van wanneer de levering er moet zijn enzovoort. zo hebben we alle twee de juiste verwachtingen en opstaan er geen mis communicaties.